štvrtok 17. septembra 2009

!!!!!!!PREDĹŽENÁ AKCIA DO 15.OKTÓBRA!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SEPTEMBROVÁ AKCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na držiaky na papierové utierky. Cenu znižujem o 2€. Pôvodná cena držiaka bola 11€ , nova cena je 9€. Nečakajte a myslite už teraz na známych a priateľov - vianoce sa blížia.



pondelok 14. septembra 2009

DECOUPAGE - Obrazy na stenu

Ponúkam vám aj obrazy na stenu, s motivom aky si vyberiete, podla vašich predstáv. Cena za jeden kus je 4,50€.

DODACIA LEHOTA A PLATOBNÉ PODMIENKY

Dodacia lehota mojich výrobkov je 2 až 4 týždne. Pri výrobkoch decoupage je to len pár dní, tam sa vyššie uvedená dodacia lehota nezťahuje. Vačšinou stíham do dvoch týždňov, veľký nával je na vianoce, preto myslite už vopred. Tieto výrobky sú originálny nápad na vianočný darček. Prosím berte ohľad na to, že sú to výrobky vyrobené vlastnoručne, je to mravenčia prácička, žiadne fólie, nálepky, je to všetko vlastnoručne maľované a všetko robím sama, nemám manufaktúru ani továreň, ale mám dve malé deti. Toto hobby pre mňa znamená relax a príjemné strávenie voľného času, nechcem tým zbohatnúť, preto prosím každého, komu nevyhovuje dodacia lehota, aby ma nesúril, lebo to rýchlejšie neide. Môže sa stať, že výrobky dodám behom pár dní, lepšie pre vás, ale radšej uvádzam dlhšiu čakaciu dobu, aby neskôr z toho nebolo nedorozumenie. Pri dvoch deťoch sa môže zvrtnúť hocičo a veľmi rýchlo.
Platba prebieha vopred prevodom na môj bankový účet, ktorý každému pošlem mailom.Dodacia lehota sa ráta od nabehnutia peniažkov na môj účet. Na dobierku po zlých skúsenostiach neposielam!!!

Prosím, aby sa vám ľahšie orientovalo, klikajte v menu naľavo pod ZOZNAM VÝROBKOV, tam môžete vidieť všetky moje doterajšie práce!

DREVENÁ ABECEDA
Drevené písmenká o veľkosti 6,5cm a hrúbky 6mm. Cena jedného písmenka je 1 € /30,- Sk./ Dodávam samotné - dajú sa nalepiť lepidlom, alebo silikónom, prípadne dodávam so samolepom, kde príplatok je 0,07 € /2,- Sk/písmenko, alebo ako magnetku, kde príplatok je 0,20 € /6,- Sk/písmenko. Farba podľa vášho výberu.

DREVENÉ MOTÍVY A MAGNETKY
Motívy sú o veľkosti 7-9cm a hrúbky 6mm.. Cena jedného motívu je 1,33 € /40,- Sk/ Taktiež platí príplatok za samolep 0,07 € /2,- Sk/ a na magnetku 0,20 € /6,- Sk/. Všetky motívy je možné vyrobiť aj ako magnetku. Používam pogumovaný magnet, ktorý nepoškriabe napr. chladničku alebo inú kovovú vrstvu. Motívy neustále doplňam o nové, ktoré budem vkladať aj sem na svoj blog. Prosím pri objednávke uvádzajte názvy, ktoré sú veľa motívov, aby bolo ľahšie ich identifikovať, ďakujem. Tiež farba podľa vášho želania.

AKO PREBIEHA OBJEDNÁVKA
Objednávky prosím posielajte na môj mail, a skúste čo najpresnejšie uviesť o čo máte záujem, tiež či to má byť samolep alebo magnetka a aj farbu, ktorú ste si vybrali. Pri závaznej objednávke, prosím uveďte hneď aj vašu adresu, aby som si ju mohla hneď zaznačiť a nemusela neskor hľadať. Ja vám zároveň pošlem č. účtu, kam môžete peniažky poslať. Pri presnom uvedení objednávky sa vyhneme zbytočnému vypisovaniu tam a spať, čím zbytočne strácame veľa času, keďže toho mám naozaj veľa, ďakujem za pochopenie.
Objednávať môžete tu: artwood.nelly@gmail.com

Ak by som sa vám z nejakého dôvodu neozývala, prečítajte si nové príspevky na blogu, všetky dôležité informácie uvádzam hneď na prvej strane, viditeľne, zreteľne, prípadne nechávam personalizované odkazy s vašim menom, ak sa s vami neviem spojiť!

!!!POZOR - OSTATNÉ KONTAKTY NA MŇA - POZOR!!!

Milé mamičky, keďže sa mi často od vásv istý čas vracali mailíky, vkladám sem ostatné kontakty na mňa. Sice už mám aj novú emailovú schránku, radšej vkladaám aj ostatné kontakty na mňa, človek nikdy nevie. Možete mi písať cez skype alebo www.mimibazar.sk.
Ak vám na mailíky neodpoviem do troch dní, pravdepodobne, sa s vami neviem spojiť, tak prosím použite niektorý z ďalších kontaktov. Ďakujem.

artwood.nelly@gmail.com
skype : nelinka5225
mimibazar: ID 2571


!!!!!!!!!!!!!ČOSKORO VÁM PREDSTAVÍM SVOJU NOVÚ WEBOVÚ STRÁNKU S ESHOPOM, UŽ LEN PÁR DNÍ!!!!!!!

OBJEDNÁVKY BERIEM UŽ LEN NA DECOUPAGE!!!!!!!!!!!!!!!

Milé mamičky keďže idú vianoce a nakopilo sa mi veľmi veľa objednávok, momentálne do odvolania stopujem objednávky na vyrezávané výrobky. Objedávky beriem len na výrobky technikou decoupage. Ďakujem za pochopenie.